در حالي که از دو هفته پيش اخبار کاهش قيمت اينترنت کاربران نهايي توسط مديران دولتي اعلام مي شود، مديرعامل يک شرکت اينترنتي مي گويد: مصوبهاي ابلاغ نشده و به عنوان فعال اين بازار، حتي از ارقام اعلامي بيخبريم.
وايمکس نيوز - نزديک به دو هفته است که خبرهايي در خصوص کاهش قيمت اينترنت کاربران نهايي شنيده ميشود. وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات نيز در حاشيه مراسم افطار خود با فعالان حوزه ICT از کاهش 30 درصدي قيمت پهناي باند و در نتيجه کاهش 15 درصدي قيمت سرويس اينترنت کاربران نهايي خبر داده است. حالا با اين خبرها بسياري از کاربران در انتظار کاهش هرچه سريع تر قيمت سرويس اينترنت خود هستند.
بنابر اعلام شاتل احمدرضا نخجواني، مديرعامل اين شرکت اينترنتي، اعلام مي کند تا زمان که مصوبه رگولاتوري در خصوص تغيير قيمتها به شرکتهاي اينترنتي ابلاغ نشده باشد، آنها نميتوانند در اين زمينه دست به تغييرات بزنند.
وي با اشاره به اين که تغيير قيمت اينترنت براي کاربران نياز به طي مراحل مشخصي دارد، ميگويد: هر مصوبهاي که از سوي رگولاتوري به ما ابلاغ شود، موظف هستيم آن را به سرعت اجرا کنيم . بنابراين در اين زمينه نه تنها مصوبهاي ابلاغ نشده که حتي ما به عنوان يک فعال در اين بازار، از کليات و اعداد و ارقام اشاره شده در اين مصوبه نيز بي خبريم.
در ادامه با اشاره به اين که در حال حاضر شرکتهاي اينترنتي 70 درصد درآمد خود را به شرکت مخابرات و شرکت ارتباطات زيرساخت پرداخت ميکنند، ميافزايد: نزديک به دو سال و نيم پيش، سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تصميم به کاهش قيمت اينترنت براي کاربران نهايي را گرفت و در اين زمينه نيز مصوبه 181 تصويب شد. در آن زمان بي درنگ بعد از ابلاغ اين مصوبه ما تخفيفهاي مورد نظر وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات را براي کاربران نهايي لحاظ کرديم. با اين حال با گذشت دو سال و نيم از ابلاغ اين مصوبه و بر خلاف قول صريح دوستان، نتوانستهايم تخفيف در بخش پهناي باند و خدمات شبکه انتقال از شرکتهاي ارتباطات زيرساخت و مخابرات ايران دريافت کنيم.
نخجواني با اعلام اين که براي جلوگيري از تکرار اين تجربه در خصوص مصوبه جديد بايد همه بازيگران حوزه اينترنت از رگولاتوري گرفته تا شرکت ارتباطات زيرساخت و شرکت مخابرات ايران به بند هاي مصوبه جديد احترام بگذارند، تاکيد ميکند: رگولاتوري پيش از ابلاغ مصوبه در خصوص کاهش قيمت اينترنت بايد به صورت شفاف، ابهامهاي مختلف در خصوص کاهش قيمت خدمات از سوي شرکت ارتباطات زيرساخت و مخابرات را برطرف کند تا در نهايت کاربران نهايي نيز به شکل واقعي کاهش قيمت سرويس خود را دريافت کنند.
مديرعامل شرکت شاتل در ادامه با انتقاد از برخي خبررسانيها، تصريح مي کند: نميتوان به واسطه چند مصاحبه در خصوص کاهش قيمت اينترنت کاربران نهايي، شرکتهاي فعال در اين زمينه را محکوم به کم کاري کرد.
نخجواني در پايان با اشاره با بازار اينترنت ايران تاکيد ميکند بازار اينترنت کشور آن قدر پر رقابت است که حتي اگر سازمان هاي بالاسري هم ما را ملزم به کاهش قيمت نکند ما درصورت دريافت کاهش قيمت سرويسهاي مورد نظر خود را از سوي شرکت مخابرات ايران و شرکت ارتباطات زيرساخت، براي به دست گرفتن بازار اقدام به کاهش قيمت سرويس اينترنت خود به کاربران نهايي ميکنيم.
منبع : فارس